newbornFotoshoot

Newborn Fotoshoot | Bij je thuis

Wanneer je een newborn fotoshoot bij mij boekt, dan kom ik graag voor deze bijzondere shoot bij jullie thuis langs. Een newborn fotoshoot in de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is vaak fijner voor zowel de moeder als de baby. Thuis fotograferen geeft meer rust en ik reserveer voor een newborn fotoshoot ook altijd ruim tijd in mijn agenda.

Newborn fotoshoot lifestyle

Newbornshoot thuis Arnhem

Zwangerschapsfotoshoot bij jou thuis of op een locatie in de natuur? bij Kleurrijk Ontwerp is het mogelijk.

Newborn fotoshoot styled

Een zwangerschapshoot kan plaatsvinden in de daglichtstudio in Breukelen of Arnhem. De fotostudio in Breukelen heeft veel verschillende hoeken in aardetinten.

Combi: Zwangerschap & Newbornshoot

Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Een zwangerschapshoot kan plaatsvinden in de daglichtstudio in Breukelen of Arnhem. De daglichtstudio in Arnhem heeft grote industriele raampartijen.

Newbornshoot thuis Arnhem

Newborn lifestyle fotoshoot

Newborn lifestyle fotoshoot

Wanneer moet je voor een newborn lifestyle shoot kiezen? Als je houdt van eenvoudige en rustige fotografie op een documentaire achtige stijl. zo zetten we jullie en je pasgeboren babytje puur op de foto. Zo maken we foto’s van jullie kindje in het bedje, met de ouders en mischien wel met de grote broertjes of zusjes. Het grote verschil tussen een lifestyle en styled fotoshoot is dat bij lifestyle alles wordt vastgelegd zoals het ook in het ‘echt’ is. Tijdens de shoot is trouwens ook altijd ruimte voor voeding of verschonen, dat hoort er immers allemaal bij en doordat ik ruim de tijd neem voor de newborn shoot is dat zeker geen probleem.

Newborn styled fotoshoot

Wanneer moet je voor een nieuwborn styled shoot kiezen? We zetten jullie pasgeboren babytje puur op de foto en wanneer jullie het mooi vinden, gebruiken we daar leuke en bijzondere accessoires bij. Er wordt een kleine set gebouwd thuis bij jullie, bij voorkeur in de buurt van een raam zodat er daglicht binnen komt. Er worden ook altijd accesoires meegenomen, vaak zijn ze gemaakt van natuurlijke en in lieve zachte tinten, en in overleg kunnen we samen kiezen wat mooi past. Tijdens de shoot is trouwens ook altijd ruimte voor voeding of verschonen, dat hoort er immers allemaal bij en doordat ik ruim de tijd neem voor de newborn shoot is dat zeker geen probleem.

Newborn styled fotoshoot

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapshoot in de natuur

Zwangerschapshoot Thuis of in de natuur

Zwangerschapsfotoshoot bij jou thuis of op een locatie in de natuur? Wil je liever bij je eigen thuis een fotoshoot doen, ook dat is mogelijk. Op verzoek kan ik dan ook allerlei speciale zwangerschapsjurken en accessoires meenemen, maar we kunnen ook gebruik maken van jouw eigen items en fotoprops. De zwangerschapsfotoshoot is ook mogelijk in de duinen of het bos bijvoorbeeld de Veluwe of Amelisweerd in Utrecht. Het mooiste is dan om vroeg in de ochtend of tijdens het gouden uurtje te fotograferen, net even voordat de zon onder zal gaan of dus net is opgekomen. Het licht is dan zacht en warm, wat voor een hele mooie sfeer op de foto’s zorgt. Heb je al een specifieke locatie in je hoofd? Laat ook dat gerust weten, maar anders denk ik graag met je mee als je omschrijft wat voor sfeer jij zoekt in de beelden die we gaan schieten.

Wat kost een newborn fotoshoot?

Newbornshoot thuis Arnhem

Newborn lifestyle fotoshoot

350,- inc btw

Newbornshoot thuis Arnhem

Newborn styled fotoshoot

375,- inc btw

Newbornshoot thuis Arnhem

Combinatiepakketen

4 Fotoshoots & Fotoalbum

2 Fotoshoots & Fotoalbum

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter Kleurrijk Ontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

PORTFOLIO

 

Wanneer maken we een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot doe ik meestal binnen de eerste drie weken na de geboorte van je baby. Als de kraamzorg is vertrokken en je kindje weer op of boven het geboortegewicht is. Samen plannen we een goed moment in om de foto’s te maken. Op het moment dat ik bij jullie thuis kom, zal ik ook verschillende fotoprops meenemen. Denk hierbij aan mooie mutsjes en wollen kleedjes, maar natuurlijk sta ik er ook voor open om eigen accessoires te gebruiken wanneer deze goed passen. Wil je een foto gebruiken voor het geboortekaartje? Dat kan, maar geef dat dan tijdig aan dan kan ik hier rekening mee houden in mijn planning en jullie op tijd de foto’s bezorgen.

Werkwijze Newbornshoot

Voor de newborn fotoshoot kom ik op een doordeweekse dag en in de ochtend, zo rond een uur of 10 plannen we deze fotoshoot.  Op dat moment  wanneer ik een newborn fotoshoot bij jullie thuis doe, maak ik tijdens de fotoshoot ook foto’s van de baby met ouders, broertjes en zusjes. We kijken samen wat mooi staat en we proberen tijdens de fotoshoot verschillende samenstellingen en settings uit. Door te experimenteren, krijg je vaak de mooiste foto’s en samen zorgen we voor een fotoserie waar jullie trots op zijn.

contact

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot inplannen? Neem contact op met Michel de Ram van Kleurrijk Ontwerp via onderstaand contactformulier. We horen heel graag van je!