Newborn Fotoshoot

Newborn Fotoshoot | Bij je thuis

Wanneer je een newborn fotoshoot bij mij boekt, dan kom ik graag voor deze bijzondere shoot bij jullie thuis langs. Een newborn fotoshoot in de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is vaak fijner voor zowel de moeder als de baby. Thuis fotograferen geeft meer rust en ik reserveer voor een newborn fotoshoot ook altijd ruim tijd in mijn agenda.

Wanneer je voor kleurRIJKontwerp moet kiezen?

Als je houdt van eenvoudige en rustige fotografie, zonder al te veel toeters en bellen. We zetten jullie pasgeboren babytje puur op de foto en wanneer jullie het mooi vinden, gebruiken we daar leuke en bijzondere accessoires bij. Deze accessoires neem ik altijd mee, vaak zijn ze gemaakt van natuurlijke en in lieve zachte tinten, en in overleg kunnen we samen kiezen wat mooi past. Tijdens de shoot is trouwens ook altijd ruimte voor voeding of verschonen, dat hoort er immers allemaal bij en doordat ik ruim de tijd neem voor de newborn shoot is dat zeker geen probleem.

Wanneer maken we een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot doe ik meestal binnen de eerste drie weken na de geboorte van je baby. Als de kraamzorg is vertrokken en je kindje weer op of boven het geboortegewicht is. Samen plannen we een goed moment in om de foto’s te maken. Op het moment dat ik bij jullie thuis kom, zal ik ook verschillende fotoprops meenemen. Denk hierbij aan mooie mutsjes en wollen kleedjes, maar natuurlijk sta ik er ook voor open om eigen accessoires te gebruiken wanneer deze goed passen. Wil je een foto gebruiken voor het geboortekaartje? Dat kan, maar geef dat dan tijdig aan dan kan ik hier rekening mee houden in mijn planning en jullie op tijd de foto’s bezorgen.

Newborn fotoshoot werkwijze

Voor de newborn fotoshoot kom ik op een doordeweekse dag en in de ochtend, zo rond een uur of 10 plannen we deze fotoshoot.  Op dat moment  wanneer ik een newborn fotoshoot bij jullie thuis doe, maak ik tijdens de fotoshoot ook foto’s van de baby met ouders, broertjes en zusjes. We kijken samen wat mooi staat en we proberen tijdens de fotoshoot verschillende samenstellingen en settings uit. Door te experimenteren, krijg je vaak de mooiste foto’s en samen zorgen we voor een fotoserie waar jullie trots op zijn.

Wat kost een  Newborn fotoshoot bij jullie thuis ?

€ 325,00 (inclusief 15 digitale bestanden)

Wil je naast het fotopakket Newborn nog extra foto’s?

Dat kan, deze kosten 15 euro per fotobestand

Alle fotobestanden zijn in hoge resolutie (HR) groot, dus 4200 pixels bij 2800 pixels en worden geleverd in zowel kleur als in zwart-wit. Enthousiast geworden? Of heb je juist nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk op alle berichtjes die binnen komen. Hopelijk mag ik jullie en je newborn binnenkort ontmoeten!.

Newborn fotoshoot boeken

Portfolio

utrecht newborn fotoshoot

haarlem newborn fotoshoot

haarlem newborn fotoshoot

haarlem newborn fotoshoot

new born fotografie

haarlem newborn fotoshoot

haarlem newborn fotoshoot

new born fotografie

Newborn Fotoshoot Gezin