Familie Fotoshoot

Familie Fotoshoot | Op het Strand, in het Bos of in de Duinen

Wat leuk! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor de fotoshoot? Is het een cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch !  Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland en over de grens. Hiervoor denk ik ook graag met jullie mee !

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De shoot én het eindresultaat wordt een prachtige herinnering voor later!

Voor meer informatie over een familie fotoshoot in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een fotoshoot op locatie vind je hier.

Familieshoot Jaargetijden

Een shoot op locatie kan gemaakt worden in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent! Hoe leuk is een fotoshoot met de familie of het hele gezin te doen. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoshoot bij kleurRIJKontwerp fotografie.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten. De herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt!

Voorbeelden van Familie Fotoshoots zien?

Familie Fotoshoot Kleding

Welke kleding trekken we aan bij de familie fotoshoot? Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast die ook nog eens matchen bij elkaar. De leukste tips voor kleding & accessoires heb ik daarom op een rijtje gezet. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken, welke kleding trekken we aan.

Wat kost een Familie Fotoshoot?

€ 325,00 (inclusief 25 digitale bestanden)

Wil je meteen een Familie Fotoshoot boeken?

 

Hieronder zie je een aantal shoots die ik eerder heb gedaan: