Familie Fotoshoot

Familie Fotoshoot | Op het Strand, in het Bos of in de Duinen

Wat t leuk ! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor familie fotoshoot cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch !  Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland en over de grens. Hiervoor denk ik ook graag met jullie mee !

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De familie fotoshoot wordt een prachtige herinnering voor later !

Voor meer informatie over een familie fotoshoot in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie vind je hier.

Familieshoot Jaargetijden

Een familie fotoshoot op locatie kan gemaakt worden in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent ! Hoe leuk is een familie fotoshoot met de familie of het hele gezin te doen. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoshoot bij kleurRIJKontwerp fotografie.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten. De herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Voorbeelden van Familie Fotoshoots zien?

Familie Fotoshoot Studio
Familie Fotoshoot Strand
Familieportret Egmond aan Zee | Familieshoot 40 jaar getrouwd
Familie Shoot Strand | Familie fotoshoot

Familie Fotoshoot Kleding

Welke kleding trekken we aan bij de  familie fotoshoot. Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast. De leukste tips voor Familie Fotoshoot kleding & accessoires op een rijtje. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken, welke kleding trekken we aan.

Wat kost een Familie Fotoshoot?

€ 295,00, inclusief 10 digitale bestanden

Wil je naast het fotopakket Familie nog extra fotobestanden?

  • 1 fotobestand 15 euro
  • 5 fotobestanden 75 euro
  • 10 fotobestanden 135 euro
  • 15 fotobestanden 195 euro
  • 20 fotobestanden 265 euro

Familie Fotoshoot Boeken

Voor nog meer mooie foto’s ? KleurRIJKontwerp fotografie is ook op Instagram te vinden

familie fotoshoot

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed