Familieshoot

Familie Fotoshoot Bos

Familie fotoshoot met het gezin

Familie fotoshoot bos

Familie fotoshoot met Met alle generaties

Familie Fotoshoot in het Bos, de stad, op de Veluwe of in de Duinen

Wat leuk! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor de fotoshoot? Is het een cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch! Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De shoot én het eindresultaat wordt een prachtige herinnering voor later! Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland en over de grens. Hiervoor denk ik ook graag met jullie mee!

familie fotoshoot bos

Familieshoot met het gezin

Familieshoot Jaargetijden​​

Een shoot op locatie kan gemaakt worden in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent! Hoe leuk is een fotoshoot met de familie of het hele gezin te doen. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoshoot bij kleurRIJKontwerp fotografie. Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten. De herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt!

Wat kost een familiefotoshoot?

Bij een familieshoot mogen jullie zelf je favoriete foto’s uitzoeken in een online galerij. Zo kunnen jullie per gezinslid je favoriete foto’s selecteren en is iedereen tevreden. In de prijs zitten 20 foto’s maar mocht dit niet genoeg zijn dan kunnen jullie achteraf altijd nog extra foto’s kiezen voor 15,-  per stuk.

Newborn Familieshoot Arnhem

Familieshoot met het gezin

350,- inc btw

Familie fotoshoot bos

Familieshoot met alle generaties

350,- inc btw

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter Kleurrijk Ontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

PORTFOLIO

 

contact

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot inplannen? Neem contact op met Michel de Ram van Kleurrijk Ontwerp via onderstaand contactformulier. We horen heel graag van je!

Familie Fotoshoot Kleding

Welke kleding trekken we aan bij de familie fotoshoot? Dit kan soms voor de nodige dilemma’s zorgen, ieder heeft zijn eigen voorkeur en ook niet iedereen heeft zomaar allerlei stijlen in de kledingkast die ook nog eens matchen bij elkaar. De leukste tips voor kleding heb ik daarom op een rijtje gezet. Zo wordt het voor jullie misschien makkelijker om een keuze te maken. Vaak raad ik wel aan om een kleurenpallet te kiezen zonder drukke prints.

Familieshoot op locatie

Familieshoot met het gezin