Prijzen

Hieronder kun je de prijzen voor de verschillende fotoshoots zien

  • Zwangerschapsfotoshoot in de studio € 225,00 (inclusief 20 digitale fotobestanden)
  • Baby (vanaf 6 maanden) Fotoshoot in de studio € 225,00 (inclusief 20 digitale fotobestanden)
  • Newborn Fotoshoot bij jullie thuis € 325,00 (inclusief 15 digitale fotobestanden)
  • Familie Fotoshoot op locatie (strand, bos, stad) € 325,00 (inclusief 25 digitale fotobestanden)

Extra digitale fotobestanden in hoge resolutie ?

Wil je naast het fotopakket nog extra fotobestanden? Dat kan natuurlijk, deze kosten 15 euro op stuk.

De fotobestanden zijn in hoge resolutie (HR) groot 4200 px – 2800 px. De fotobestanden worden geleverd in zowel kleur als in zwart-wit.

Combinatie fotopakket Zwanger & newborn

Wil je zowel een zwangerschapsfotoshoot als een newborn fotoshoot bij mij boeken? Dat kan! Hier heb ik een special korting voor. Zo’n gecombineerd fotopakket is samengesteld uit een zwangerschapsfotoshoot in de studio (225 euro)  & een newborn fotoshoot bij jullie thuis (325 euro). Wanneer je deze combi meteen in één keer boekt, krijg je van mij een korting van  €20,00. Lijkt dit je interessant? Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier!

Cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau! Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeaubon cadeau ! De cadeaubon is voor iedere fotoshoot te bestellen. De cadeaubon heeft de waarde van een fotosessie zoals boven beschreven. U betaald het totale gewenste bedrag van de betreffende fotoshoot en diegene die de bon ontvangt krijgt een contactformulier te bestellen. De cadeaubon wordt met de post verzonden. Wilt u de bon liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook.

Bij de prijzen van deze fotoshoots zijn de volgende kosten inbegrepen

  • De tijd die ik besteed aan de fotoshoot.
  • Bij de fotoshoot op locatie is de kilometervergoeding tot 30 kilometer vanaf postcode 3521 DP inbegrepen, daarbuiten reken ik € 0,30 per km.
  • 21% BTW
  • Alle geselecteerde foto’s worden nagekeken op belichting, kleur, contrast, en vakkundig en professioneel bewerkt zowel in kleur als in zwart/wit.
  • De nabestellingen en albums worden afgedrukt bij een professioneel fotovaklab.

De prijs van het fotopakket en eventuele reiskosten zal na reservering worden gefactureerd.  Na betaling is de fotoshoot definitief geboekt.

Meteen een fotoshoot of cadeaubon boeken? Neem contact op:

De prijs van de fotoshoot vergoedt de tijd van het fotograferen, eventuele kilometers, de selectie en bewerking van de foto’s. Fotografe Michel de Ram heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt tijdens een fotoshoot te gebruiken eigen promotie en e plaatsen  op deze website, met als doel haar werk en stijl te promoten. Wil je liever niet dat de foto’s worden gebruikt, geef dat tijdens en vooraf aan de fotoshoot aan. Lees meer hierover in de  algemene voorwaarden.
Alle foto’s / digitale  fotobestanden worden geleverd met een licentieovereenkomst gebruiksrecht. In deze licentieovereenkomst staat precies vermeld wat er met een foto/digitaal fotobestand wel en/of niet mag gebeuren.

kleurRIJK fotografeert is ook te vinden op social media, zoals Facebook & Instagram.