Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Wat een spannende periode voor je. Alles veranderd, je lichaam, je leven, er komt een kleine bij! Tijd voor een zwangerschapsshoot.

Fotoshootlocaties

Zwangerschapsshoot thuis of in de natuur

Zwangerschapsshoot buiten

Zwangerschapsshoot bij jou thuis of op een locatie in de natuur? bij KleurrijkOntwerp is het mogelijk.

Zwangerschapsshoot
in studio Utrecht

Zwangere fotoshoot

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in de daglichtstudio in Utrecht of Arnhem. De fotostudio in Utrecht heeft veel verschillende gekleurde hoeken.

Zwangerschapsshoot
in studio Arnhem

Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in de daglichtstudio in Utrecht of Arnhem. De daglichtstudio in Arnhem heeft grote industriële raampartijen.

Wat kost een zwangerschapsshoot?

zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot thuis, in de natuur of in de studio

250,- inc btw

Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot
& Newborn lifestyle

2 Fotoshoots & Fotoalbum

570,- inc btw

zwangerschapsshoot

Buik tot Baby Pakket

4 Fotoshoots & Fotoalbum

950,- inc btw

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter Kleurrijk Ontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

Zwangerschapsshoot arnhem

Zwangerschapshoot studio Arnhem

Zwangerschapsshoot
in de studio in Arnhem

Wanneer je kiest voor een zwangerschapsshoot in de studio in Arnhem dan gaan we foto’s maken in een mooie ruimte met industriële raampartijen en veel daglicht. Bij de fotoshoot kan je gebruik maken van diverse kimono’s en hoeden die tijdens de fotoshoot 3x gewisseld kunnen worden. Heb je zelf bijzondere kleding of accessoires, dan mag je die natuurlijk ook altijd meenemen en dan kijken we samen wat mooi past. In de studio maak ik naast verschillende outfits ook gebruik van een aantal composities. Door te variëren en te combineren, krijg je vaak het mooiste beeld. Tijdens de zwangerschapssshoot kan je uiteraard wisselen met kleding en/of je eigen lingerie (of zonder kleding). We kunnen samen kijken wat past bij jou en bevalt een outfit minder goed, dan mag je dat altijd laten weten. Bij deze zwangerschapsshoot is uiteraard ook je partner welkom. Heb je al één of meerdere kinderen, dan mogen die ook onderdeel van de fotoshoot zijn. We kijken samen wat het beste past bij de foto’s die jij of jullie voor ogen hebben. Voor een zwangerschapsshoot neem ik altijd ruim de tijd, dus hierdoor kunnen we gemakkelijk verschillende houdingen, posities en accessoires uitproberen.

Zwangerschapsshoot
in de studio in Utrecht

De fotostudio in Breukelen ligt erg dichtbij Utrecht en heeft veel verschillende hoeken en kleuren. Bij de fotoshoot kan je gebruik maken van diverse kimono’s en hoeden. Tijdens de fotoshoot kun je 3x wisselen van outfit, wel zo leuk! Heb je zelf bijzondere kleding of accessoires, dan mag je die natuurlijk ook altijd meenemen en dan kijken we samen wat mooi past. In de studio maak ik naast verschillende outfits ook gebruik van een aantal composities. Door te variëren en te combineren, krijg je vaak het mooiste beeld. Tijdens de zwangerschapsshoot kan je uiteraard wisselen met kleding en/of je eigen lingerie (of zonder kleding). We kunnen samen kijken wat past bij jou en bevalt een outfit minder goed, dan mag je dat altijd laten weten. Bij de zwangerschapsshoot is uiteraard ook je partner welkom. Heb je al één of meerdere kinderen, dan mogen die ook onderdeel van de fotoshoot zijn. We kijken samen wat het beste past bij de foto’s die jij of jullie voor ogen hebben. Voor een zwangerschapsshoot neem ik altijd ruim de tijd, dus hierdoor kunnen we gemakkelijk verschillende houdingen, posities en accessoires uitproberen.

Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Zwangerschapshoot studio Utrecht

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapshoot thuis

Zwangerschapsshoot bij jullie thuis
of in de natuur

Zwangerschapsshoot bij jou thuis of op een locatie in de natuur? Wil je liever bij je eigen thuis een fotoshoot doen, ook dat is mogelijk. Op verzoek kan ik dan ook allerlei speciale zwangerschapsjurken, kimonos en accessoires meenemen, maar we kunnen ook gebruik maken van jouw eigen items en fotoprops. De zwangerschapsshoot is ook mogelijk in de duinen of het bos bijvoorbeeld de Veluwe of Amelisweerd in Utrecht. Het mooiste is dan om vroeg in de ochtend of tijdens het gouden uurtje te fotograferen, net even voordat de zon onder zal gaan of dus net is opgekomen. Het licht is dan zacht en warm, wat voor een hele mooie sfeer op de foto’s zorgt. Heb je al een specifieke locatie in je hoofd? Laat ook dat gerust weten, maar anders denk ik graag met je mee als je omschrijft wat voor sfeer jij zoekt in de beelden die we gaan schieten.

PORTFOLIO

 

Zwangerschapsfotoshoot & kleding wat doe je aan?

Welke kleding neem je mee naar een zwangerschapsfotoshoot? Bij het boeken van de fotoshoot krijg je van mij persoonlijke kledingtips: voor jou, je partner en eventueel ook voor je kids. Daarnaast heb ik mijn portfolio online staan waar je ook inspiratie in op kunt doen. Als je mijn site wat verder doorneemt, krijg je al een aardig goed beeld van wat mogelijk is. Ook heb ik eventueel kimono’s in mijn studio die we ook kunnen gebruiken tijdens jouw shoot.

Zwangerschapshoot

Wanneer boek je nou een zwangerschapsfotoshoot?

Wat is het juiste moment om een fotoshoot te boeken? Voor iedereen is dat weer anders. De één wil alles zo snel mogelijk geregeld hebben en boekt zowel de zwangerschapsfotoshoot als de newborn fotoshoot al in de eerste maanden van de zwangerschap. De ander wacht liever tot ze 30 weken zwanger is of soms nog wat later. Alles is mogelijk bij Kleurrijk Ontwerp, dus neem vooral contact op als je interesse hebt en kijken we samen of we een goed moment kunnen plannen om de shoot te doen.

Zwangerschapsshoot

Met hoeveel weken maken we de zwangerschapsfotoshoot?

Dat hangt allemaal af van de grote van je buik en vooral ook van hoe je je voelt. Voel je je prima en heb je al een aardig buikje? Dan is dat het perfecte moment voor een zwangerschapsfotoshoot. Wanneer je buik alleen op haar mooist is, verschilt echt per persoon en valt niet voor elke vrouw precies te zeggen. Sommige zwangeren houden voor langere tijd een klein bescheiden buikje, terwijl een ander al vroeg in de zwangerschap een aardige bolle buik heeft. Dat is nou eenmaal voor iedereen anders. En dat maakt zwangere vrouwen met een klein buikje soms onterecht een beetje onzeker. Helemaal niet nodig! Het gebeurt ook wel eens dat ik de dag voor de fotoshoot wordt opgebeld of gemaild. Omdat er wordt getwijfeld aan de grote van de buik en of het mogelijk is om de fotoshoot nog een weekje of soms twee weekjes te kunnen opschuiven? Meestal vraag ik dan of er een foto gemaakt kan worden met de telefoon en of ze die aan mij willen appen, zodat ik even mee kan kijken. En weet je, 9 van de 10 keer valt het reuze mee! Een prachtige zwangere bolle buik, precies goed voor een zwangerschapsfotoshoot. Om je toch een antwoord op de vraag te geven: Gemiddeld is een zwangerschapsfotoshoot het mooiste tussen de 30 en 36 weken. Maar ben je in verwachting van een tweeling, dan zeg ik vaak dat het slim is om de fotoshoot tussen de 27 en 30 weken te doen. En ook iets om rekening mee te houden: Is het je eerste kindje of je tweede? Ook daar zit namelijk verschil in. Laat dus vooraf of in het overleggen over de shoot even weten hoe jouw situatie is en samen kunnen we dan kijk en wat het beste is voor jou om de zwangerschapsfotoshoot te doen.

Zwangerschapsshoot werkwijze

Hieronder kan je lezen over mijn zwangerschaps fotoshoot werkwijze.  Zwanger zijn is iets heel moois en heel bijzonder, er groeit een klein wonder in je buik. Je zwangere buik is iets om heel trots op te zijn en ik help je graag om dat bijzondere moment vast te leggen. Zwangerschaps fotoshoot doen we trouwens meestal in mijn fotostudio, op een bijzondere (buiten) locatie of gewoon bij jou thuis.

Cake Smash fotoshoot

contact

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot inplannen? Neem contact op met Michel de Ram van Kleurrijk Ontwerp via onderstaand contactformulier. We horen heel graag van je!