Zwangerschapsfotografie

Zwanger op de foto

Ben je Zwanger ? Van harte gefeliciteerd. Deze periode is heel bijzonder. Er groeit een kindje in buik. Je lichaam veranderd. Dit is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren. Voor een zwangerschapsshoot heb ik diverse fotopakketten. Kijk hier voor meer informatie.

Wat is de beste periode ?
De mooiste tijd om de zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. De buik is dan op zijn mooist. Ik gebruik allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Een fotoshoot van een bijzonder moment in je leven, namelijk je zwangerschap, iets wat je nooit zal vergeten. Een mooie tijd om later te herinneren en koesteren. Op een bijzondere manier leg ik de zwangerschap vast in mijn daglichtstudio in Abbekerk, bij u thuis of op een mooie buitenlocatie. Alles is mogelijk.

Visagie en Make-up

Ik werk samen met Elvira, de maid of makeup. Een mooie make-up completeert het glamour gevoel van een speciale fotoshoot zoals bijvoorbeeld bij de zwangerschapsshoot. Wil je visagie bij de fotoshoot boeken of wil je informatie neem dan contact op via het contactformulier.

Wil je meer zien van mijn fotografie bekijk mijn portfolio zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie | zwanger op de foto

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsshoot