Zwangerschapsfotoshoot in het mooie Westfriesland

Wat een mooie tijd, de tijd voor de geboorte van je kindje. De tijd waarin alleen jíj voelt voor bijzonder er binnen in je groeit en waarmee je je al zó verbonden voelt. Deze periode leg ik voor jullie vast, in de studio of op een mooie locatie.

Zwangerschapsfotografie buiten, Noord-Holland

Een zwangerschapsshoot buiten, doe ik het liefst in een mooie bos, in de duinen of op het strand. Er zijn verschillende prachtige locaties, zoals Het Wed in Bloemendaal, het kabouterbos in Schoorl, het strand van Petten en zo kan ik er nog meer bedenken.

Ook voor een zwangerschapsfotoshoot in de studio ben je bij mij ook op het juiste adres. Mijn studio is gelegen in Zwaag, op De Oude Veiling, nabij Hoorn en ongeveer 30 minuten vanaf Amsterdam.  Binnen in mijn studio voel jij je trouwens vast ook helemaal thuis. Zullen we bij de boeking eerst overleggen waar jij je het prettigst bij voelt?

Contactformulier

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!