Zwanger en newborn fotoshoot | Noord-Holland

Dit gezin kwam naar de studio voor een zwangerschapsfotoshoot. Dit was de derde keer bij mij in de studio. Bijzonder als mensen keer op keer bij mij in de studio terug komen, daar ben ik heel blij en dankbaar voor ! De eerste zwangerschapsfotoshoot hadden ze twee jaar geleden bij mij laten maken. Zo grappig als je dan jaren erna het kindje ziet, dat toen nog heerlijk in de buik zat. . Omdat het heel mooi weer die dag was, hebben we ook buiten op het erf van mijn boerderij foto’s gemaakt.

 

 

Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschap is een heel  speciaal moment in je leven. Een klein wonder groeit in je buik. Om deze tijd niet te vergeten, boeken veel aanstaande ouders een zwangerschapsfotoshoot. Als je straks je baby in je armen houd, is het fijn om de foto’s te hebben. Momenten om te kunnen koesteren.

Creatieve voorbeelden

Voor een creatieve zwangerschapsfotoshoot kwamen deze mensen in het afgelopen najaar bij mij in de studio. Met een goede voorbereiding vooraf hadden ze zelf al heel veel ideeën bedacht en creatieve voorbeelden meegenomen.

De wens was om veel zwart te gebruiken bij de zwangerschapsfotoshoot. De kleur zwart geeft een stoere sfeer in een foto. Daarom heb ik ook een grijze achtergrond gebruikt in de studio. In de fotostudio heb ik een mooie collectie zwangerschapsjurken en doeken. Zelf ben ik helemaal gek van vintage en dat is ook terug te vinden in mijn studio. De stoffen en jurken waar ik de dames tijdens de zwangerschapsfotoshoot in ga wikkelen, zijn soms heel wat jaren oud. Deze stoffen verzamel en zoek ik op allerlei brocante markten in Nederland, België en Frankrijk. Sommige stoffen zijn wel 80 jaar oud.

Vind je deze zwangerschapsfotoshoot leuk en wil je ook graag een fotoshoot bij mij boeken ? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!