zwangerschap-fotografie | in de studio al vanaf € 90 | Noord-Holland
Blog,  Zwangerschapsfotografie

Zwanger Shoot | Zwanger op de foto

Zwanger Shoot

Zwanger op de foto

Ben je Zwanger ? Van harte gefeliciteerd. Deze periode is heel bijzonder. Er groeit een kindje in buik. Je lichaam veranderd. Dit is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik deze periode vast te leggen om later te herinneren en koesteren. Voor een zwanger shoot (zwangerschapsfotografie) heb ik diverse fotopakketten. Kijk hier voor meer informatie.

Wat is de beste periode voor zwangerschapsfotografie ?
De mooiste tijd om de zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. De buik is dan op zijn mooist. Ik gebruik bij een fotosessie zwangerschapsfotografie allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie.

Een zwanger fotoshoot laten maken in een mooie tijd. De foto’s zijn er om later te herinneren en koesteren. Op een bijzondere manier leg ik de zwangerschap vast in mijn daglichtstudio in Abbekerk, bij u thuis of op een mooie buiten locatie. Alles is mogelijk bij een fotosessie zwangerschapsfotografie.

Visagie en Make-up
Ik werk samen met Elvira, de maid of makeup. Een mooie make-up completeert het glamour gevoel van een speciale fotoshoot zoals bijvoorbeeld bij de zwangerschapsshoot. Misschien wil je visagie bij de fotoshoot (zwangerschapsfotografie) boeken of wil je informatie? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wil je meer fotografie bekijken? Kijk dan op mijn pagina inspiratie zwangerschapsfotografie

zwanger fotoshoot

zwanger shoot

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsshootploads/2013/02/zwangerschapsfotografie1.jpg” width=”962″ height=”594″ />