Familieshoot strand | Petten Noord-Holland

Familieshoot strand

Petten Noord-Holland

Een heerlijke zondagochtend voor een familieshoot op het strand ! Met een korte wandeling door het bos kwamen we op het strand van Petten NH. De familie wilde graag een familie fotoshoot op het strand samen met hun vier kindjes. Een cadeau voor de grootouders, die er natuurlijk ook bij waren !! In eerste instantie zat het weer niet helemaal mee en begon het te regenen. Snel met zijn allen naar een strandtent voor koffie! Het weer klaarde al snel weer op en de lucht was tijdens de fotoshoot prachtig gekleurd. Wat kan de lucht toch super mooi zijn, alle kleuren komen voorbij. Donker en licht, zo nu en dan dreigend. Alsof de regen er aankomt en dan in eens, een straaltje zon. Heerlijk ! Al kruipend over het zand, rennend langs het water heb ik heel wat mooie foto’s kunnen maken!

Contact?

Ben je geïnteresseerd in ook zo’n leuke familieshoot op het strand of bos of misschien wel voor jullie bijzondere locatie, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een familie fotoshoot of fotoportret ? Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, gezinsfotografie en bedrijfsimpressies. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebook.

Familie fotoshoot

Voor meer leuke verhalen en foto’s van strandshoots en een familie fotoshoot op allerlei leuke locaties, kijk dan op mijn blog. Hieronder staat mooie selectie van deze bijzondere familie fotoshoot