Zwangerschapsshoot Locatie Boerderij

Dit voorjaar en zomer 2021 heb ik de mogelijkheid om een zwangerschapsshoot te maken op een toffe plek. Zwangerschapsshoot met natuurlijk daglicht, mooie raampartijen, houten vensterbanken waar je op kan zitten en openslaande deuren. Een waanzinnige locatie voor bijzondere fotografie.
Het daglicht en de sfeer in de boerderij maken het geheel erg mooi.

Boek je zwangerschapsfotoshoot

Wil je graag je zwangerschapsfotoshoot in de boerderij, geef dat bij de boeking dan aan. Dan weet ik welke locatie je graag wilt. Een combinatie van de studio in Zwaag en in de boerderij is helaas niet mogelijk. De stijlen van fotografie verschillen ook per locatie. In de studio in Zwaag is de een zwangerschapsfotoshoot meer gericht op wat strakkere fotografie en maak ik gebruik van flitslampen en achtergronden. In de boerderij gaat het meer om sfeerfotografie met landelijke uitstraling. In de boerderij maak ik gebruik van daglicht doordat de ruimtes voorzien zijn van allerlei sfeervolle raampartijen, vensterbanken waar je kan zitten en openslaande deuren naar buiten. De omgeving maakt dat het een hele bijzondere fotoshoot wordt.

Kleding zwangerschapsshoot

In de boerderij is het ook mogelijk om bij een zwangerschapsshoot gebruik te maken van de jurken, doeken, body’s en accessoires zoals hoeden en sjaals.

Contact

Wil je graag informatie of gelijk je zwangerschapsshoot boeken? Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.


 

Kids

Stellen die hun eerste kindje verwachten of mama’s die graag zonder hun kids willen komen, zijn van harte welkom. Het is een bijzondere historische boerderij en bijbehorend erf. Het erf om de boerderij staat vol met prachtige bomen waar we schitterende en sfeervolle foto’s kunnen maken. Bij elkaar een hele bijzondere plek. Vorig jaar is deze boerderij in het tv programma Binnenstebuiten geweest. Een prachtige uitzending waar zowel ik als mijn partner zeer trots op zijn.

De fotostudio in Zwaag is wel helemaal kidsproof ingericht en daar zijn kinderen natuurlijk van harte welkom.

 

Volg je mij al op facebook en/of instagram. Dagelijks post ik updates met toffe zwangerschapsshoots.
locatie boerderij
zwangerschapsfotoshoot boerderij
zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot locatie boerderij

zwangerschapsshoot locatie boerderij

zwangerschapsshoot locatie boerderij
zwangerschapsshoot locatie boerderij
zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot
zwanger
zwangerschapsfotoshoot

onder een boom
zwanger onder de boom
boho fotoshoot buiten

Comments are closed.