Zwangerschapsshoot-met-Kind-kusjeZwangerschapsfotografie Remco, Kirsten & Nikki

10 x de leukste zwangerschapsshoot met kind

Zwangerschapsshoot met kind:

Lekker spontaan en ongedwongen maken we natuurlijk een zwangerschapsshoot als er een of meerdere kindjes meekomen. Hieronder staan wat beelden van mijn 10 leukste zwangerschapsshoots met kind. Even een kanttekening, deze fotoshoots zijn op verschillende locaties gemaakt. Bij een fotoshoot is het bovendien ook altijd de vraag: komen er wel of niet kindjes mee? en als ze mee komen, hebben ze er wel echt zin? Komen er kindjes mee, dan zal de zwangerschapsshoot heel anders zijn. Een heel verschil ook dan bij je eerste fotoshoot van je zwangere buik! Maar ook ontzettend leuk om te fotograferen.

Zwangerschapsfotoshoot met kind

Want hoe leuk is ’t: Jij samen met je kindje shooten! We maken er sowieso een feestje van, van jouw zwangerschapsfotoshoot met kind. En je weet nooit van te voren, hoe je kindje ’t tijdens de fotoshoot gaat doen. Ook al heb je het thuis heel goed voorbereid en vertelt dat jullie naar de “fotograaf” gaan die foto’s gaat maken ;-). Een fotoshoot met een vreemde mevrouw is voor kinderen ook altijd een heel spannend gebeuren. Ze kennen mij natuurlijk niet. Maar grote kans dat het me wel lukt om hen op hun gemak te stellen. Ik heb bovendien ook meer dan eens gehoord dat kindjes na de shoot misschien ook wel fotograaf zouden willen worden! Hoe grappig!

Een paar leuke zwangerschapsshoot mét een kind erbij

Zwangerschapsshoot-met-Kind-lief
Haarlem Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsshoot-met-Kind-kusjeZwangerschapsfotografie Remco, Kirsten & Nikki
Zwangerschapsshoot-met-Kind-broertje
drie-zwanger
Zwangerschapsfotoshoot-vanaf-hoeveel-weken-1
Zwangerschapsshoot-met-Kind-stoer
zwangerschapsshoot-met-kind-zoon

Zwangerschapsshoot-met-Kind
Zwangerschapsshoot-met-Kind-fotomaken

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor jouw zwangerschapsshoot? Voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot, neem dan contact met me op via het contactformulier. Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam