Zwangerschapsshoot met Kind

10 x de leukste zwangerschapsshoot met kind

Lekker spontaan en ongedwongen maken we natuurlijk een zwangerschapsshoot als er een of meerdere kindjes meekomen. Hieronder staan mijn 10 leukste zwangerschapsshoots met kind. Even een kanttekening, deze fotoshoots zijn op verschillende locaties gemaakt.  Bij een fotoshoot is het altijd, komen er wel of niet kindjes mee. Komen er kindjes mee, dan zal de zwangerschapsshoot heel anders zijn. Een heel verschil ook dan bij je eerste fotoshoot van je zwangere buik.

Zwangerschapsfotoshoot met kind

Maar hoe leuk is ’t ! We maken er gewoon een feestje van, van deze zwangerschapsfotoshoot met kind. En je weet nooit van te voren, hoe je kindje ’t tijdens de fotoshoot gaat doen. Ook al heb je het thuis heel goed voorbereid en vertelt dat jullie naar de “fotograaf” gaan die foto’s gaat maken ;-). Een fotoshoot met een vreemde mevrouw is voor kinderen ook altijd een heel spannend gebeuren. Ze kennen mij natuurlijk niet.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor jouw zwangerschapsshoot? Gefeliciteerd !! Voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Hieronder staat mijn 10 leukste foto’s zwangerschapsshoot met kind.

Zwangerschapsshoot met Kind
zwangerschapsfotoshoot vanaf hoeveel weken
zwangerschapsfotografie
zwangerschap fotoshoot met Kind
zwangerschapsfotoshoot met kind
Zwangerschapsfotoshoot met kind
Zwangerschapsshoot met Kind
Zwangerschapsshoot met Kind
Zwangerschapsfotoshoot met Kind
Zwangerschapsshoot met Kind
zwangerschapsshoot met kind

Comments are closed.