Zwangerschap Fotoshoot Voorbeelden

Wat verwacht je wanneer je in verwachting bent. Natuurlijk een fotoshoot met de mooiste foto’s waar je ook nog eens prachtig op staat.

Zwanger zijn zo iets bijzonders. Een kindje groeit in jouw buik en daardoor verandert ook je lichaam.Een super mooie en bijzondere tijd die je misschien maar één of meerdere keren zal ervaren.  Gaaf toch om deze zwangerschap professioneel te laten fotograferen, zodat je voor altijd op deze periode kan terugblikken.

Hoe gaat een zwangerschapsfotoshoot in het werk?

Een zwangerschapsfotoshoot kun je het beste plannen tussen week 30 en 36. In deze periode is je buik nog mooi rond en is het kindje nog niet ingedaald. En dat we ook nog op tijd zijn mocht de kleine baby zich al iets eerder aankondigen.  Bij het boeken van de zwangerschapsfotoshoot krijg je van mij kledingtips zodat jij en eventueel partner je kunnen voorbereiden. Je kan in lingerie op de foto, zodat je buik mooi uitkomt, eventueel in combinatie met de kanten jurken die ik in de studio heb hangen.  Wil je liever in je eigen kleding en gekleed, dan gaan we op zoek naar de mooiste outfits combinaties die jouw sterke punten naar voren laten komen.

Tijdens de fotoshoot wordt je volledig in de watten gelegd. Ik ontvang je in mijn studio in Zwaag. Je kan bij de boeking ook kiezen voor visagie, en dan wordt je voorafgaand aan de fotoshoot door één van de visagisten waar ik mee samenwerk, prachtig opgemaakt. Tijdens de fotoshoot begeleid ik je volledig in het poseren. Je hoeft dus geen ervaring als model voor de camera te hebben. Binnen 2 weken heb ik de fotoserie voor je klaar zodat je samen met je partner thuis jullie foto’s uit kan kiezen.

Wil jij een zwangerschapsfotoshoot boeken in mijn studio in Zwaag of deze zwangerschapsfotoshoot cadeau geven?  Vul onderstaand contactformulier gelijk in en wie weet tot snel!
Wil je nog meer bijzondere voorbeelden bekijken uit diverse zwangerschapsfotoshoot die ik heb mogen maken? Kijk dan ook eens op mijn insta pagina.

Zwangerschap Fotoshoot Voorbeelden
zwangerschapsfotoshoot
zwanger
zwangerschapshoot
wangerschap-fotoshoot-voorbeelden
zwangerschapsshoot
wangerschap-fotoshoot-voorbeelden

Comments are closed.