Zwangerschapsfotoshoot vanaf hoeveel weken?

Met hoeveel weken laat je een Zwangerschapsfotoshoot maken? Deze vraag krijg ik als zwangerschapsfotografe heel vaak. Ik zeg altijd  laat een zwangerschapsfotoshoot ongeveer tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap maken. Maar als je buik al mooi vol is, en je voelt je prima dan mag het ook eerder. Veel zwangere vrouwen laten en zwangerschapsfotoshoot rond 35 weken maken.

Waarom zou je voor een professionele fotografe kiezen ?

Op internet kan je veel fotografen vinden die ook een zwangerschapsfotoshoot maken. Bij een professionele fotografe hebt je de keuze om foto’s laten maken in een fotostudio,  bij je thuis of op een mooie buitenlocatie.  Een fotografe heeft ervaring en kan jou aanwijzingen geven wat betreft je houding, lichtinval en poses. Ik ben als vakfotografe gespecialiseerd in zwangerschapsfotoshoots. Mijn studio is daarom ook ingericht speciaal voor zwangerschapsfotografie en heb ik een mooie uitgebreide collectie zwangerschapsjurken en accessoires.

Waarom een buikshoot?

In de loop van je leven worden foto’s steeds belangrijker. De herinnering kan je met een foto behouden. En wat ook heel waar is, tijdens je zwangerschap heb je iets heel moois bij je en kan je dat in je ogen terugzien. Vrouwen die zwanger zijn, kunnen zo mooi stralen. Je bent in verwachting en je verwacht ook echt.Prachtige emotie, en dat leg ik fotografe bij een buikshoot voor altijd vast.
En…………hoe mooi en waardevol is het om dan foto’s te hebben? Later als je kindje groter is, kan de foto’s laten zien. Kijk toen zat je in mama haar buik. Wil je meer van mijn fotografie zien of over lezen, bekijk dan mijn portfolio. Je kan ook mijn pagina’s op social media in zien facebook of instagram.

zwangerschapsfotoshoot vanaf hoeveel weken waarom een zwangerschapsshoot bij een fotografe zwangerschapsfotoshoot buikfoto zwangerschapsshoot hoeveel weken een zwangerschapsfotoshoot hoeveel weken zwangerschap Zwangerschapsfotoshoot vanaf hoeveel weken?

 

 

 

Comments are closed.