Zwanger fotoshoot samen

Zwangerschapsfotoshoot | Samen shooten met je lief

Zwanger Fotoshoot Samen

De laatste loodjes van deze zwangerschap zijn aangebroken. Voor haar is het de eerste vrije dag van het zwangerschapsverlof. Haar man had vrijgenomen om samen deze zwangerschapsfotoshoot te maken. Mooie herinneringen voor later. Al ruim van te voren had ze deze zwanger fotoshoot samen bij mij gepland en geboekt. In een tweetal maanden voor de fotoshoot heb ik eenn aantal voorbeelden per mail ontvangen. Leuk on te zien deze mensen de fotoshoot graag ingevuld wilde hebben. Op deze wijze kan ik mij ook voorbereiden en zorgen dat de juiste spullen klaar liggen.

Zwangerschapsshoot

Bij het plannen en boeken van de zwangerschapsshoot krijg je van mij allerlei tips. Kledingtips voor jou en je partner, kan je je fotoshoot goed voorbereiden. Ook goed om even na te denken of je accessiores mee wilt nemen. Soms willen mensen de echofoto gebruiken tijdens de fotoshoot of alvast een foto met de naam van het kindje. Voor meer inspiratie heb ik diverse blogs geschreven over dit onderwerp.

Ben je geïnteresseerd in ook zo’n mooie zwangerschapsshoot of newborn fotografie ?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een zwangerschapsshoot of newborn fotografie boeken? Neem je het gecombineerde fotopakket, dan krijg je van mij een korting. Neem dan contact met mij op. Er is nog een 2e website, deze is speciaal gericht op gezinsportretten en familie fotoshoots. Voor meer zwangerschaps fotografie, bekijk ook eens mijn portfolio.   

Zwanger fotoshoot samen
Zwanger fotoshoot samen
Zwanger fotoshoot samen
Zwanger fotoshoot samen